kabar

Model sing disetujoni editor iki nduweni macem-macem suhu banyu, kontrol tanpa sentuhan, lan fitur canggih liyane.
Saben produk sing ditinjau dipilih dening editor sing kepengin banget.Yen sampeyan tuku liwat link kita, kita bisa entuk komisi.Yagene padha ngandel marang kita?
Yen sampeyan kesel terus ngisi .css-ez006a{-webkit-text-decoration:underline;text-decoration:underline;text-decoration-thickness:0.125rem;text-decoration-color:#1c6a65;text-underline – ngimbangi: 0.25rem;werna: warisan;-webkit-transisi: kabeh 0.3s lancar mlebu lan metu;transisi: kabeh 0.3s lancar mlebu lan metu;tembung-break: break-tembung;}.css-ez006a: hover {werna: #595959 ;text-decoration-color:border-link-body-hover;} Nyimpen kendi banyu sing disaring utawa dispenser banyu ing kulkas bisa dadi investasi sing bermanfaat.Nalika paling kerep ditemokake ing kantor utawa ruang tunggu, bisa uga migunani banget ing omah sing luwih gedhe utawa bisa digunakake ing garasi, papan dolanan, utawa papan liya sing ora ana kran banyu.Sawetara kluwarga nggunakake banyu kasebut minangka banyu ngombe supaya ora ngombe banyu sing berkualitas rendah.
Umume dispenser banyu minangka unit sing ngadeg bebas kanthi kendi ndhuwur utawa ngisor 5 galon, lan ana sawetara model countertop kompak.Piranti sing paling gampang mung nyedhiyakake banyu ing suhu kamar;model modern dilengkapi karo unsur panas lan cooling kanggo banyu panas utawa kadhemen.Fitur tambahan sing kudu digoleki kalebu desain tanpa botol, reresik dhewe lan kontrol tanpa sentuhan, uga tambahan kaya filtrasi banyu utawa pembuat es sing dibangun.
Nanging ana akeh faktor sing kudu ditimbang nalika milih dispenser banyu sing pas kanggo omah sampeyan, mula kita wis nggawe pandhuan tuku iki.Waca terus kanggo ngerteni kabeh sing kudu dipikirake nalika milih, uga kepiye riset lan milih dispenser banyu sing paling apik sing disaranake.
Nggolek luwih akeh produk panyimpenan pangan lan ngombe ing njaba pawon?Priksa crita kita babagan mesin pembeku paling apik, kulkas mini paling apik, lan mesin pembeku tegak sing paling apik.
Umume dispenser banyu njupuk banyu saka kendi 3 utawa 5 galon, sing biasane bisa ditemokake ing toko.Biasane sampeyan bisa mbalekake stoples kosong menyang lokasi sing padha lan bakal digunakake maneh kanggo nyegah sampah plastik.Wadah iki biasane dimuat ing ndhuwur utawa ngisor kulkas.Cooler muatan ngisor luwih gampang digunakake, nanging cooler muatan ndhuwur luwih murah amarga duwe desain sing luwih prasaja.
Utawa, ana cooler banyu sing bisa digunakake, uga dikenal minangka cooler tanpa botol, sing nyambung menyang sumber banyu bangunan supaya sampeyan ora kudu ngganti botol banyu.Kakurangan ing kene yaiku instalasi luwih rumit lan mbutuhake tukang ledeng.
Cooler banyu dhasar biasane nyedhiyakake banyu ing suhu kamar, nanging model sing luwih maju duwe sistem pemanasan lan pendinginan banyu sing dibangun.Model banyu panas apik kanggo nggawe teh utawa malah sup instan, dene dispenser banyu adhem bisa uga ora mbutuhake pembuat es ing cedhak.Sawetara dispenser banyu malah ngidini sampeyan nyetel suhu banyu supaya cocog karo kabutuhan sampeyan.
Disaranake mung mesin karo dispenser banyu panas sing duwe kunci safety kanggo nyegah bocah-bocah (utawa pangguna sing ora curiga) supaya ora sengaja numpahake banyu panas ing awake dhewe.
Amarga dispenser banyu cenderung nglumpukake kelembapan sing berlebihan, mula kudu diresiki kanthi rutin kanggo nyegah jamur.Kanggo nggawe pangopènan luwih gampang, sawetara duwe lapisan antimikroba, lan liyane duwe sistem ngresiki dhewe sing nggunakake sinar ultraviolet utawa ozon kanggo ngresiki njero.Yen sampeyan milih model sing luwih prasaja sing ora nduweni fitur kasebut, elinga yen sampeyan kudu ngresiki permukaane luwih kerep.
Yen sampeyan milih cooler banyu kanthi saringan banyu sing dibangun, faktor liya yaiku biaya ngganti filter kasebut.Saringan paling asring ditemokake ing desain tanpa botol lan biasane kudu diganti saben nem sasi kanggo asil sing paling apik.
Kanggo mbantu sampeyan nemokake dispenser banyu sing cocog karo kabutuhan, kita nggoleki model paling apik saka merek top kaya Avalon, Frigidaire, lan Brio.Kanggo dhaptar iki, kita wis milih macem-macem gaya lan ukuran sing dirancang kanggo panggunaan omah lan kantor.Akeh cooler banyu sing ditampilake duwe fitur sing migunani kaya desain ngresiki dhewe lan loading tanpa tumpahan, lan kasedhiya ing macem-macem rega kanggo mbantu sampeyan nemokake cooler banyu sing cocog karo kabutuhan lan anggaran sampeyan.
The Avalon Bottom Load Water Dispenser apik gayane, gampang digunakake lan dispense kadhemen, suhu kamar lan banyu panas.Iku bisa nadhahi 3-galon lan 5-galon banyu jugs sing pas menyang kabinèt stainless steel ing dasar unit, lan uga wis Indikator botol kosong supaya sampeyan ngerti nalika jug kudu diganti.
Piranti kasebut disertifikasi Energy Star lan nduweni lapisan antimikroba BioGuard ing permukaan sing disentuh kanthi dhuwur kanggo nyegah pertumbuhan bakteri.Kajaba iku, cooler dilengkapi lampu wengi, supaya muncung bisa katon ing cahya sing surem, lan tombol banyu panas dilengkapi kunci bocah.
Dispenser kasebut ngresiki dhewe lan nggunakake ozon, gas tanpa ambu, kanggo disinfect katup.Uga wis Rampung stainless steel atraktif lan ndhelikake ketel ing basa.
Ana jet banyu kadhemen, panas lan suhu kamar sing bisa diaktifake kanthi tombol, lan ngalih ing mburi unit ngijini sampeyan kanggo mateni banyu panas utawa kadhemen yen perlu.Unit kasebut dilengkapi tray netes sing bisa dicopot, lampu wengi lan kunci safety anak, lan disertifikasi Energy Star.
Yen sampeyan nggoleki dispenser banyu sing ora bakal ngrusak mripat ing omah utawa kantor, model saka Primo iki apik banget.Kasedhiya ing stainless steel utawa ireng stainless steel rampung, lan desain ngisor-loading tansah picer didhelikake saka tampilan.
Dispenser banyu nawakake kadhemen, kamar lan banyu panas, kanthi sing terakhir dilengkapi kunci safety anak yen sampeyan duwe bocah cilik ing omah.Baki netes stainless steel aman kanggo mesin cuci piring lan uga duwe lampu wengi supaya gampang katon ing peteng.
Ora duwe papan kanggo cooler banyu sing ngadeg bebas?Kanthi desain apik gayane lan fungsionalitas praktis, model worktop iki minangka tambahan teknologi dhuwur kanggo pawon apa wae.Nduwe desain tanpa botol sing nyambung langsung menyang pipa banyu lan ngirimake kadhemen, suhu kamar, utawa banyu panas nalika sampeyan ngobahake tangan ing ngarep sensor.
Fitur khas model iki yaiku kemampuan kanggo nyetel suhu banyu.Cooler bisa diatur saka 39 kanggo 59 derajat, lan suhu banyu panas bisa diatur saka 174 kanggo 194 derajat.
Piranti kasebut uga nduweni sistem filtrasi telung tahap sing mbusak impurities uga bau kimia kayata klorin.Nanging, ngganti filter biaya luwih saka $100, lan merek nyaranake ngganti saben nem sasi.
Salah sijine kekurangan dispenser banyu sing paling dhuwur yaiku ngganti botol banyu bisa dadi rumit lan ora apik.Nanging pilihan iki nduweni desain sing disegel, sing nyederhanakake tugas kasebut.Ana rod sing dipasang ing tutup ceret anyar supaya sampeyan ora nyebabake banjir (lan nggawe kanca-kanca ngguyu).
Cooler iki nyedhiyakake banyu panas utawa adhem lan cocog karo botol banyu 3 lan 5 galon.Dioperasikake kanthi mencet paddle, sing trep lan higienis.Desain sakabèhé iku slim lan bisa squeezed menyang papan cilik.
Kerugian utama yaiku sampeyan kudu ngadeg ing ngarep sawetara wektu kanggo ngisi cangkir kopi amarga dispense alon banget.
Keluhan umum babagan sawetara dispenser banyu yaiku ngeculake banyu kanthi alon banget.Nanging dispenser banyu paling dhuwur saka GE iki nduweni tingkat aliran nganti 3,5 liter saben jam banyu adhem lan nganti 5 liter banyu panas saben jam.Dispenser uga luwih dhuwur tinimbang sing paling akeh, kanthi jarak 13 inci ing sisih ngisor, dadi luwih gampang ngisi cangkir lelungan utawa malah kendi.
Dispenser banyu iki nyedhiyakake banyu panas lan adhem, lan tombol banyu panas duwe kunci safety kanggo nyegah dispensing banyu sing ora disengaja.Unit iki Energy Star certified lan dirancang kanggo ngurangi spillage nalika ngemot gendul saka ndhuwur, nanging mbudidaya sing ana ing sisih dhuwur-dasar luwih saka 40 inci dhuwur, kang bisa nggawe ngangkat angel.Isi botol lengkap menyang unit.
Kanggo sing prihatin babagan kualitas banyu tap, dispenser banyu tanpa botol Brio duwe sistem filtrasi osmosis terbalik papat tahap sing diklaim merek bisa mbusak nganti 99% rereged, kalebu timbal, fluoride, logam abot lan liya-liyane.Uga nduweni fungsi ngresiki dhewe sing bisa disinfect dispenser banyu.
Cooler nyambung menyang sumber banyu lan nyedhiyakake banyu panas, adhem lan suhu kamar kanthi nutul tombol.Sampeyan bisa mateni banyu panas lan kadhemen nggunakake ngalih ing mburi unit, lan desain pangguna-loropaken nggampangake kanggo ngganti Filter minangka needed.
Tinimbang nginstal dispenser banyu ing sisih dispenser, sampeyan bisa tuku dispenser banyu dibangun ing Frigidaire.Dispenser banyu iki dilengkapi karo dispenser banyu panas lan adhem, lan desain sing ngemot ngisor ndhelikake ketel.Paningal.
Fitur kalebu finish baja tahan karat sing apik lan teknologi ngresiki ozon sing mbantu mateni bakteri.Pemanas banyu uga duwe lampu wengi sing dibangun lan kunci bocah.
Akeh cooler banyu ukuran lengkap sing regane $200 utawa luwih, nanging yen sampeyan duwe anggaran, model sing prasaja iki menehi rega sing ora bisa dikalahake.Desain freestanding nahan nganti botol banyu 5-galon lan ngirim banyu panas suhu kamar nggunakake tuas basa.Ana uga lemari cilik ing ngisor dispenser banyu kanggo nyimpen ombenan, cangkir lan aksesoris liyane.
Nalika cooler banyu iki nawakake fungsi sing dipercaya kanthi rega sing murah, kekurangane yaiku ora nyenengake kanthi estetis kaya sawetara model sing luwih dhuwur.Ing njaba piranti kasebut digawe saka plastik putih polos, sing katon murah.
Camryn Rabideau minangka panulis lepas lan kolumnis khusus ing omah, pawon, lan produk kewan.Sajrone patang taun minangka tester produk, dheweke wis nguji atusan produk lan karyane wis diterbitake ing Forbes, USA Today, The Spruce, Food52 lan publikasi liyane.
.css-1tfp5zd {tampilan: pamblokiran;kulawarga font: FreightSansW01, FreightSansW01-roboto, FreightSansW01-lokal, Helvetica, Arial, Sans-serif;font-bobot: 100;margin-ngisor: 0;wates ndhuwur: 0;– webkit – text-decoration:none;text-decoration:none;}@media (any-hover: hover){.css-1tfp5zd:hover{color:link-hover;}}@media (max-width: 48rem) { .css -1tfp5zd{margin-bottom:1rem;font-size:1.125rem;line-height:1.2;margin-top:0.625rem;}}@media(min-width: 40.625rem){.css-1tfp5zd{line - dhuwur : 1.2;}}@media(min-width: 48rem){.css-1tfp5zd{margin-bottom:0.5rem;font-size:1.1875rem;line-height:1.2;margin-top:0rem;}} @ media (min -width: 64rem){.css-1tfp5zd{font-size:1.25rem;line-height:1.2;margin-top:0.9375rem;}} Sarung tangan mangsa paling apik kanggo kerja lan dolanan


Wektu kirim: Jan-24-2024