spanduk2
spanduk1111
spanduk3

Tekane Anyar

PT-1388
PT-1388

AQUATAL wisdom seri countertop banyu purifier -We care banyu

* Desain slim, minimalis, gaya
*5 tahapan kombinasi teknologi pemurnian langsung
* Pengalaman ngombe sing luar biasa, luar biasa, nggumunake
* Teka kanthi ambane 18.5cm mesthi pas karo pawon apa wae
Pangerten rincian
PT-1399
PT-1399

AQUATAL Circlebar seri desktop pembersih banyu adhem -We care banyu

* Konsep desain sing elegan, apik gayane, inovatif
* Nyedhiyakake volume cangkir panas, adhem utawa campur kanthi siji sentuhan
* Dhuwur banget mung 35cm desain struktur paten dhewe
* Kombinasi optimal saka kaluwihan, pemurnian, teknologi teknik
* UVC-LED sterilization Ngilangi 99.99% banyu-borne bakteri lan mikro-organisme
*Sustainable, Ramah Lingkungan.
Pangerten rincian

produk

ndeleng rincian jaminan kualitas

babagan awake dhewe

  • 1

Kanggo luwih saka 10 taun, Suzhou Puretal Eletric Co., Ltd wis makarya kanggo nyukupi kabutuhan kanggo kualitas sing luwih apik, banyu sing luwih resik kanthi ngembangake, ngasilake lan marketing macem-macem sistem perawatan banyu.Kanthi kawruh ekstensif lan pengalaman sing akeh, Puretal wis dadi pionir lan inovator internasional ing babagan banyu.Nyedhiyakake solusi optimal kanggo kabeh kabutuhan filtrasi lan pemurnian banyu.Produk kita kalebu dispenser banyu, pembersih banyu, sistem RO lan UF, pembuat soda, pembuat es, botol banyu lan kendi banyu. Ngekspor menyang Pasar Amerika, Eropa, Amerika Selatan lan Asia Tenggara .

sinau liyane

mitra kita

  • Napa Gunakake RO Reverse Osmosis Water Purifier?

    Napa Gunakake RO Reverse Osmosis Water Purifier?Pemurni banyu Reverse Osmosis bisa mbusak logam keras kaya Arsenik, Timbal, Kadmium, Bakteri, Kista, Pestisida lan rereged liyane saka banyu.Nanging, sampeyan kudu milih pembersih banyu RO sing dilengkapi pengontrol TDS.Yen ora ana mineral ...

    ndeleng rincian
  • Sapa Suzhou Puretal Eletric Co.,Ltd

    Kanggo luwih saka 10 taun, Suzhou Puretal Eletric Co., Ltd wis makarya kanggo nyukupi kabutuhan kanggo kualitas sing luwih apik, banyu sing luwih resik kanthi ngembangake, ngasilake lan marketing macem-macem sistem perawatan banyu.Kanthi kawruh ekstensif lan pengalaman sing akeh, Puretal wis nggawe posisi ...

    ndeleng rincian