spanduk2
spanduk1111
spanduk3

Tekane Anyar

PT-1388
PT-1388

AQUATAL wisdom seri countertop banyu purifier -We care banyu

* Desain slim, minimalis, gaya
*5 tahapan kombinasi teknologi pemurnian langsung
* Pengalaman ngombe sing luar biasa, luar biasa, nggumunake
* Teka kanthi ambane 18,5cm mesthi pas karo pawon apa wae
Pangerten rincian
PT-1389
PT-1389

Produsen Dispenser Banyu Panas lan Langsung Sistem UF Dispenser Banyu kanthi UV

* Konsep desain sing elegan, apik gayane, inovatif
* Nyedhiyakake volume cangkir panas, adhem utawa campur kanthi siji sentuhan
* Dhuwur banget mung 35cm desain struktur paten dhewe
* Kombinasi optimal saka kaluwihan,
* pemurnian, teknologi teknik
*Uvc-LED sterilization Ngilangi 99 .99% banyu-borne
* bakteri lan mikroorganisme
*Sustainable, Ramah Lingkungan.
Pangerten rincian

produk

ndeleng rincian jaminan kualitas

babagan awake dhewe

  • 1

Kanggo luwih saka 10 taun, Suzhou Puretal Eletric Co., Ltd wis makarya kanggo nyukupi kebutuhan kanggo kualitas sing luwih apik, banyu sing luwih resik kanthi ngembangake, ngasilake lan marketing macem-macem sistem perawatan banyu.Kanthi kawruh ekstensif lan pengalaman sing akeh, Puretal wis dadi pionir lan inovator internasional ing babagan banyu.Nyedhiyakake solusi optimal kanggo kabeh kabutuhan filtrasi lan pemurnian banyu.Produk kita kalebu dispenser banyu, pembersih banyu, sistem RO lan UF, pembuat soda, pembuat es, botol banyu lan kendi banyu. Ngekspor menyang Pasar Amerika, Eropa, Amerika Selatan lan Asia Tenggara .

sinau liyane

mitra kita

  • 2024 Dispenser pembersih banyu desain anyar

    Nalika takon Samudra kanggo nyaranake picer saringan banyu, kita mung nyerah, mula ana pilihan sing dideleng.Kita bisa entuk penghasilan saka produk sing ditawakake ing kaca iki lan melu program afiliasi.Temokake luwih akeh > ...

    ndeleng rincian
  • dispenser banyu panas lan kadhemen

    Model sing disetujoni editor iki nduweni macem-macem suhu banyu, kontrol tanpa sentuhan, lan fitur canggih liyane.Saben produk sing ditinjau dipilih dening editor sing kepengin banget.Yen sampeyan tuku liwat tautan, kita bisa entuk komisi....

    ndeleng rincian