Korea desgin desktop panas kadhemen UF banyu dispenser kanggo ngarep lan kantor

Anggun katon.Rapi lan efisien papan
Panas & Suhu Kamar
Reverse osmosis utawa sistem pemurnian teknologi ultrafiltrasi kanggo menehi banyu ngombe langsung murni
Banyu kutha minangka sumber banyu, ora perlu tuku lan nggawa banyu botol maneh

Kompresor cooling, ngombe banyu adhem luwih gampang

Tangki banyu: panas 1.5L, sekitar: 1.5L, adhem 3.0L

Daya: pemanasan 430W, pendinginan: 90W

Suhu banyu panas: 85-90 ℃

Suhu banyu kadhemen: 6-10 ℃

Ukuran: 254*475*525 mm

Bobot: 14 kg


  • Harga FOB:US $ 0,5 - 9,999 / Piece
  • Jumlah Pesanan Min:100 Piece / Piece
  • Kapabilitas sumber:10000 Piece / Piece saben Sasi
  • Detail Produk

    Tag produk








  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita