kabar

Nalika takon Samudra kanggo nyaranake picer saringan banyu, kita mung nyerah, mula ana pilihan sing dideleng.
Kita bisa entuk penghasilan saka produk sing ditawakake ing kaca iki lan melu program afiliasi.Sinau luwih lengkap >
Tetep hydrated misale jek dadi tantangan sing terus-terusan-paling ora miturut popularitas botol lan botol banyu ukuran galon sing nyatakake pirang-pirang ons sampeyan kudu ngombe ing wektu tartamtu-lan kendi banyu sing disaring bisa mbantu sampeyan tetep sehat.Rampung target banyu saben dina bisa ditindakake kanthi gampang lan ekonomi kanthi milih kendi banyu sing disaring tinimbang botol sing bisa digunakake.Intine, penyaring banyu nambah rasa lan ambune banyu tap.Sawetara model uga bisa nyuda rereged kayata logam abot, bahan kimia utawa mikroplastik.Apa sampeyan ngombe banyu dhewe, ngisi mesin kopi, utawa siyap-siyap kanggo masak, kita wis nyaring puluhan pilihan kanggo nemokake kendi filter banyu sing cocog kanggo sampeyan.
Banyu saka pabrik perawatan banyu umum ing Amerika Serikat dianggep minangka sing paling aman ing donya, nanging pangecualian kayata timbal ing Flint, Michigan, sumber banyu bisa nggawe wong gemeter.We spesialis ing pitchers Filter banyu sing gawé banyu sumilir lan resik.Teknologi dhasar saka akeh saringan padha, sanajan sawetara nyuda utawa mbusak rereged potensial liyane lan liyane dirancang kanggo ngreksa mineral sing apik kanggo sampeyan.Kita uga nandheske yen produk ketemu utawa disertifikasi kanggo standar sing disetel dening National Science Foundation/National Standards Institute lan Water Quality Association, reviewer pihak katelu independen.
Umume pitchers Filter banyu duwe desain padha: reservoir ndhuwur lan ngisor karo Filter ing antarane.Tuangake banyu tunyuk menyang bagean ndhuwur lan ngenteni gravitasi kanggo narik saringan menyang bagean ngisor.Nanging ana akeh pilihan liyane, kayata ngerteni jumlah banyu sing digunakake kulawarga lan jumlah ruang ing kulkas sampeyan.Saliyane biaya kendi, sampeyan uga kudu nimbang biaya saringan lan jumlah galon sing bisa diresiki sadurunge diganti (amarga sawetara kita pancen kepengin banget ngisi botol banyu).
Pitcher Filter Banyu Gedhe Brita minangka kendi panyaring banyu sing paling apik sakabèhé amarga nduweni kapasitas 10 cangkir sing relatif gedhe, terjangkau, lan nduweni saringan sing tahan suwe.tutup hinged jug kang, dikenal minangka Tahoe, ngijini sampeyan kanggo isi luwih cepet saka model sing mbutuhake sampeyan mbusak kabeh ndhuwur.Uga duwe lampu indikator sing nuduhake yen panyaring OK, bisa digunakake, utawa kudu diganti.
Disaranake Filter Elite Retrofit, sing disertifikasi kanggo nyuda timbal, merkuri, BPA, lan sawetara pestisida lan bahan kimia sing terus-terusan.Iki njupuk luwih akeh rereged tinimbang panyaring putih standar lan tahan nem sasi - kaping telu luwih suwe.Nanging, sawetara pelanggan Wigati sing sawise sawetara sasi Filter bisa clogged, shortening umur.Yen sampeyan ora perlu ngganti apa wae, biaya saringan taunan kira-kira $35.
Akeh wong sing ngerti LifeStraw amarga saringan banyu sing nylametake lan saringan kemah, nanging perusahaan uga ngrancang produk sing apik lan efektif kanggo omah sampeyan.LifeStraw Home Water Filtration Pitcher didol udakara $65 lan kasedhiya ing macem-macem warna ing kendi kaca bunder modern sing bisa narik kawigaten wong sing nyoba nyuda panggunaan plastik ing omah.Kasus silikon sing cocog nyenengake kanggo didemek, nglindhungi goresan lan penyok, lan menehi genggeman sing nyaman.
Filter iki minangka sistem rong bagéan sing bisa nangani luwih saka 30 rereged sing ora bisa ditangani dening tangki banyu liyane.Iki disertifikasi NSF / ANSI kanggo nyuda klorin, merkuri lan timbal.Uga ketemu Welasan standar beda dites dening laboratorium akreditasi kanggo pestisida, herbisida lan sawetara bahan kimia terus-terusan, lan bisa purify banyu mendhung karo wedhi, rereget utawa endhepan liyane.Perusahaan kasebut ujar manawa sampeyan bisa nggunakake panyaring sajrone pitunjuk banyu godhok, nanging yen kedadeyan ing wilayahku, aku isih bakal nggodhog banyu.
Keuntungan saka panyaring rong potongan yaiku LifeStraw Home bisa mbusak akeh rereged.Kerugian yaiku saben bagean kudu diganti ing wektu sing beda.Membran kasebut tahan kira-kira setaun, lan saringan ijol-ijolan karbon lan ion sing luwih cilik kudu diganti saben rong wulan (utawa udakara 40 galon).Biaya saben taun udakara $ 75, sing luwih dhuwur tinimbang akeh pitcher liyane ing dhaptar iki.Pangguna uga ngerteni manawa filtrasi alon, mula luwih becik ngisi wadhah kasebut sadurunge dilebokake ing kulkas.(Iki sopan kanggo pitcher liyane, kanthi cara.)
Filter banyu Hydros Slim Pitch 40-ons ngindhari sistem filtrasi tangki ganda standar supaya luwih cepet.Kendi cilik nanging kuwat iki nggunakake saringan karbon batok klapa kanggo mbusak 90% klorin lan 99% endapan.Ora target rereged potensial liyane.Picer panyimpenan limang cangkir iki ora duwe gagang, nanging gampang dicekel lan diisi, dadi pilihan sing paling apik kanggo kendi tipis.
A kulawarga karo bocah cilik sing mekso ing pour ombenan dhewe bisa mikir lack saka nangani bab ala, nanging pas gampang menyang lawang kulkas tanpa njupuk munggah kabeh papan.Hydro Slim Pitcher uga dilengkapi kasus warna-warni lan panyaring kasedhiya ing macem-macem warna kayata ungu, ijo jeruk, biru lan abang, menehi sentuhan pribadi ekstra.Filter kasebut uga bisa dilengkapi injektor banyu kanggo nambah aroma woh utawa jamu.
Filter Hydros kudu diganti saben rong sasi, sing bakal biaya sampeyan kira-kira $30 saben taun.Padha uga bisa diijolke karo produk Hydros liyane.
Filter aliran dhuwur Brita kanggo wong sing ora seneng nunggu.Iku kabeh ing jeneng: nalika pour banyu, liwat Filter karbon aktif diinstal ing spout.Sapa wae sing wis nyoba ngisi botol banyu galon ngerti yen iki minangka proses multi-langkah kanggo kendi biasa.Sampeyan perlu kanggo ngisi tank banyu paling sethithik sapisan lan ngenteni kanggo liwat Filter.Mung sawetara menit, nanging sampeyan ngerti paribasan: banyu ora tau disaring.Brita Stream ngilangi proses nunggu.
Kelemahane yaiku dudu panyaring kontaminasi sing kuat.Disertifikasi kanggo mbusak rasa lan ambu klorin nalika nahan fluoride, mineral lan elektrolit.Iki minangka filter spons, ora kaya versi omah plastik sing dikenal saka produk Brita liyane.Filter-filter kudu diganti saben 40 galon, lan kanthi multipak, biaya pasokan setahun kira-kira $38.
Ing $150, pembersih Aarke regane larang, nanging digawe saka bahan higienis kaya kaca lan stainless steel lan dilengkapi saringan sing bisa digunakake maneh.Iki bisa uga minangka pilihan sing paling ramah lingkungan ing dhaptar iki amarga ora nggunakake saringan plastik sing bakal ana ing tong sampah sawise digunakake.Nanging, sistem kasebut nggunakake partikel panyaring sing dikembangake Aarke kanthi kolaborasi karo perusahaan teknologi banyu BWT.
Butiran kasebut nyuda klorin, logam abot lan limescale, mbantu nyegah noda ing piring sampeyan.Pelet tahan udakara 32 galon sadurunge kudu diganti.Perusahaan nawakake rong jinis pelet: pelet murni lan pelet konsentrasi, sing nambah magnesium lan dadi alkali banyu.Prices sawetara saka $20 kanggo $30 kanggo telung paket.
Picer LARQ PureVis nawakake macem-macem: picer nggunakake proses rong langkah kanggo nyaring banyu lan nyegah pertumbuhan bakteri.Banyu pisanan mlebu panyaring tanduran NanoZero kanggo mbusak klorin, merkuri, kadmium lan tembaga."Tongkat UV" kendi banjur ngetokake cahya kanggo nglawan bakteri lan virus ing banyu.
LARQ uga kudu diisi saben rong sasi nggunakake pangisi daya USB-A sing kalebu.Kabeh kit uga dilengkapi aplikasi mung iOS sing mbantu sampeyan nglacak kapan ngganti saringan lan jumlah banyu sing sampeyan gunakake.Botol banyu sing dilengkapi gadget iki bakal regane udakara $ 170, nanging bakal narik kawigaten wong sing wis biasa nganggo piranti cerdas lan nglacak macem-macem metrik pribadi (mulane perusahaan nggawe botol banyu cerdas sing paling disenengi).LARQ nawakake rong undakan saringan, lan nalika padha tahan sethitik maneh saka akeh saringan ing dhaftar iki, sumber setahun bakal bali $100 kanggo Filter tingkat entri utawa nganti $150 kanggo versi premium.
Kluwarga sing luwih gedhe utawa wong sing kudu ngombe banyu galon saben dina mbutuhake Filter Banyu PUR PLUS 30-Cup.Dispenser berkapasitas gedhe iki nduweni desain tipis lan jero lan spout sing disegel lan didol udakara $70.Filter PUR PLUS disertifikasi kanggo nyuda 70 rereged liyane, kalebu timbal, merkuri lan sawetara pestisida.Iki digawe saka karbon aktif saka batok klapa.Nduwe inti mineral sing ngganti sawetara mineral alami kayata kalsium lan magnesium kanggo menehi rasa seger tanpa rasa utawa mambu klorin.Nanging mung 40 galon utawa rong sasi.Pasokan setaun nalika tuku multipak biasane udakara $50.
Pira banyu sing kudu diombe iku nomer pribadhi, dudu standar wolung gelas banyu sing dirungokake.Duwe banyu sing resik ing tangan bakal mbantu sampeyan entuk tujuan hidrasi.Piters Filter banyu umume luwih murah lan luwih ramah lingkungan tinimbang nyimpen banyu botol siji-siji.Kanggo milih kendi sing cocog kanggo sampeyan, ana sawetara perkara sing kudu ditimbang.
Plastik minangka bahan standar kanggo pirang-pirang pitcher lan bahan kunci kanggo akeh saringan.Nalika bisa angel golek produk sing rampung tanpa plastik, ana pilihan.Sawetara nawakake bahan premium kayata kaca, stainless steel utawa bagean silikon bahan pangan.Priksa rekomendasi pabrikan kanggo ndeleng yen sampeyan pengin ngumbah komponen kasebut utawa dilebokake ing mesin cuci piring.Popularitas pitchers Filter banyu uga wis katon luwih manufaktur mbayar manungsa waé kanggo estetika, supaya iku ora bakal angel kanggo golek pilihan atraktif sing bakal seneng ninggalake ing counter Panjenengan.
Filter-filter beda-beda ing biaya, desain lan apa sing nyuda utawa mbusak.Umume saringan ing review iki yaiku karbon aktif, sing nyerep klorin lan nyuda asbes, timbal, merkuri lan senyawa organik sing molah malih.Yen sampeyan duwe pitakon khusus, kayata mbusak bahan kimia utawa logam abot, bukak situs web pabrikan kanggo data kinerja.
Kita dudu laboratorium, mula luwih seneng produk sing disertifikasi NSF International utawa Asosiasi Kualitas Air.Nanging, kita nyathet produk sing "menehi" standar tes laboratorium independen.
Coba pinten banyu sing diombe kulawarga sampeyan lan pira galon sing bisa diisi saringan sadurunge kudu diganti.Filter kudu diganti supaya tank bisa terus dienggo.Sawetara mung ngolah 40 galon, mula omah sing garing utawa luwih gedhe bisa uga kudu ngganti saringan luwih cepet tinimbang rong sasi.Filter sing dirancang kanggo tahan luwih suwe bisa dadi pilihan sing luwih apik.Lan aja lali ngetung pira regane kanggo ngganti sajrone setaun.
Piters Filter banyu paling apik kanggo wong-wong sing pengin nambah rasa banyu tunyuk-kabeh pitchers ing dhaftar iki bisa nindakake mung sing.Sawetara pitchers Filter banyu bisa mbusak rereged tambahan lan rereged, sawetara kang durung diatur, kayata bahan kimia terus-terusan.(FYI, EPA nerbitake aturan sing diusulake kanggo PFA ing wulan Maret.) Yen sampeyan kepengin weruh kualitas banyu, sampeyan bisa mriksa laporan kualitas banyu taunan ing situs web EPA, database Kelompok Kerja Lingkungan sing kalebu ing Tap Water utawa njaluk omah sampeyan. banyu dites.
Piters Filter banyu umume ora mbusak bakteri.Umume kendi saringan banyu nggunakake saringan ijol-ijolan karbon utawa ion, sing ora nyuda mikroorganisme kayata bakteri.Nanging, LifeStraw Home lan LARQ bisa nyuda utawa nyuda sawetara bakteri kanthi nggunakake saringan membran lan sinar UV.Yen kontrol bakteri minangka prioritas, goleki pilihan pemurnian banyu utawa sistem filtrasi sing beda-beda kanthi nggunakake osmosis terbalik.
Priksa manual pemilik kanggo ngerteni bagean sing kudu dicuci nganggo tangan lan sing bisa dicuci nganggo mesin cuci piring.Nanging, manawa kanggo ngresiki kendi.Bakteri, jamur, lan ambu ora enak bisa nglumpukake ing piranti pawon apa wae, lan kendi saringan banyu ora ana sing istiméwa.
Kanca-kanca, sampeyan ora kudu ngelak terus.Apa prioritas sampeyan yaiku keterjangkauan, kelestarian, utawa desain sing apik, kita wis nemokake kendi filtrasi banyu sing paling apik kanggo omah sampeyan.Kendi saringan banyu Brita gedhe kanggo tunyuk lan banyu ngombe kanthi indikator panggantos saringan SmartLight + 1 saringan elit.Pilihan kita kanggo saringan paling apik.Nganyari filter Brita klasik, dadi luwih trep.Ndhuwur, gagang sudhut lan filtrasi sing cerdas kanggo produk sing tahan suwe nanging luwih murah.liyane.Nanging ora preduli sing sampeyan pilih, mesthine ngganti saringan kanthi rutin kanggo entuk manfaat maksimal lan nyuda kontaminasi.
Ilmu Popular wiwit nulis babagan teknologi luwih saka 150 taun kepungkur.Nalika kita nerbitake edisi pisanan ing taun 1872, ora ana "tulisan gadget," nanging yen ana, misi kita kanggo demystify donya inovasi kanggo maca saben dina tegese kita kabeh ana ing.PopSci saiki wis darmabakti kanggo mbantu para pamaca navigasi macem-macem piranti sing terus berkembang ing pasar.
Panyerat lan editor kita duwe pengalaman puluhan taun kanggo nutupi lan mriksa elektronik konsumen.Kita kabeh duwe pilihan - saka audio berkualitas tinggi nganti game video, kamera lan liya-liyane - nanging nalika kita nimbang peralatan ing njaba omah rodha langsung, kita bakal nindakake sing paling apik kanggo nemokake swara lan pendapat sing dipercaya kanggo mbantu wong milih sing paling apik.pitutur.Kita ngerti yen kita ora ngerti kabeh, nanging kita seneng nyoba kelumpuhan analisis sing bisa ditindakake dening blanja online supaya para pamaca ora perlu.


Wektu kirim: Jan-25-2024